Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile kârlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının tarafı silsile son mesabe farklı paha skalasına sahiptir.

Dairesel dizayn, basamak izini en aza indirirken mahsuldar amudi harekete izin verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar bâtınin tatbikî bir kanunlar haline getirir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım kayranından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en zait 100 nüfus kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına bandajlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

İstenmeyen bir gidiş meydana geldiğinde önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple vakit kaybetmeden her teamülletmenin malik olması gereken kapılar arasındadır. Meydanında kompetan ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yönlü şekilde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir meydanın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son mertebe kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Dokumalır? Her binanın ehil başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev hileır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 makamı geçmeyen konutlar, yegâne evler, koşa evler ve saf evler kabil konutlarda, vahit kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul fallmaksızın uygun merdivenlerle katkısızlanabilmekte ve değişik rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page